Groene Hondendag

Op zaterdag 24 april 2021 organiseert de NRHB een zogenaamde “groene-hondendag”. Deze dag is bedoeld voor iedereen die een hond heeft op het niveau van Geschiktheid. Dit mag in de disciplines vlakterevieren, puinzoeken of speuren zijn. Om deel te nemen mag je in het bezit zijn van een VZH-certificaat en een certificaat RH-Geschiktheid. Ben je al geslaagd voor een examen A dan is de groene hondendag niet voor jou bedoeld. 

De dag is als eerste bedoeld om te kijken of de hond en geleider daadwerkelijk toe zijn om deel te nemen aan een “echt” examen. Daarnaast is het nuttig om weer eens ervaringen uit te wisselen en onderlinge contacten met de verenigingen te onderhouden.

De deelnemers ontvangen allemaal een herinnering aan deze dag en voor de beste zijn er mooie bekers te verdienen.  Deelname aan de groene-hondendag kost € 15,00. Het bedrag kan worden overgemaakt op bankrekening NL16INGB0007227493 t.n.v. penningmeester NRHB o.v.v. groene-hondendag.

Inschrijven kan via bijgevoegd formulier. Deze kun je insturen via het secretariaat van de lidvereniging. Ook kun je via deze link het formulier online invullen.

voor 15 maart 2021.

Overweeg je om binnenkort met je hond aan een examen deel te nemen, aarzel dan zeker niet en schrijf in voor deze groene-hondendag. Het wordt een sportieve, gezellige en leerzame dag met veel enthousiaste deelnemers. 

Nog vragen? Laat het gerust weten, we beantwoorden ze graag!