25-jarig bestaan NRHB

Zoals reeds aangekondigd komt het evenement voor het 25-jarig bestaan snel dichterbij. Voor we het weten kunnen we elkaar weer ontmoeten. Het 25-jarig bestaan zal gevierd worden/plaats vinden op 17 september 2022.

De ideeën krijgen steeds meer vorm en op moment van schrijven is de organisatie bezig met het regelen van een tweetal locaties, beide met volop uitdaging in de omgeving van Utrecht.Het wordt een dag voor en hopelijk ook met alle leden. De dag zal onder andere bestaan uit een zoek/hindernissen tocht waaraan op ieder niveau kan worden meegedaan. Ook voor degene die zich richten op mantrailen denken we een aantal leuke elementen te kunnen laten terugkomen op deze dag. Kortom voor alle honden en geleiders worden er leuke oefeningen uitgezet. 

Uiteraard zal er gezorgd worden voor de nodige versnaperingen tussendoor en oefeningen welke je samen met de hond kunt uit voeren of waarbij de hondjes juist even wat geduld moeten bewaren.

Een aantal oefeningen zullen zeker aanwezig zijn zoals dragen en overgeven en een slachtoffer zoeken/verwijzen afhankelijk van het niveau van de hond. De oefeningen vinden plaats in gebouwen, het bos, donkere ruimtes, trappen, containers en op de openbare weg.

De dag zal in het teken staan van samenwerking.

Inschrijvingen mogen digitaal worden ingediend met het geopende inschrijfformulier voor 29 augustus 2022. (klik op deze link om rechtstreeks naar het inschrijfformulier te gaan)

Alleen leden kunnen inschrijven voor het jubileum. Je kunt de pagina om in te schrijven dan ook alleen openen wanneer je ingelogd bent.

Wij hopen iedereen te ontmoeten op 17 september 2022 voor een mooie en leerzame dag.

We zullen voor degene die wat verder moeten reizen rekening houden met de starttijd. Dit om ervoor te zorgen dat jullie niet extreem vroeg van huis hoeven te vertrekken.

De dag zal worden afgesloten met een gezellige/gezamenlijke maaltijd. Wanneer wij rekening moeten houden met dieet wensen dit graag aangeven op het inschrijfformulier.

Tot zaterdag 17 september namens het bestuur van de NRHB.

Geef een antwoord