Groene Hondendag

Om mee te mogen doen aan de groene hondendag moest je altijd eerst je VZH examen hebben gehaald. Nu is, met COVID 19, alles anders. Er worden vrijwel geen examens en wedstrijden georganiseerd en als ze al georganiseerd worden moeten ze vrijwel altijd worden uitgesteld of afgelast. We begrijpen dan ook dat het voor veel combinaties helemaal niet mogelijk is geweest om in de afgelopen periode aan een VZH examen deel te nemen en willen daarom een uitzondering maken op de regel. Dit jaar mag er ook aan de groene honden dag deelgenomen worden zonder dat je in het bezit bent van je VZH diploma.

Dus als je je afvraagt of je met jouw hond al klaar bent voor een eerste examen, of als je met jouw jonge hond graag eens extra wil oefenen op het omgaan met spanning dan kun je deelnemen aan de groene hondendag. Je hoeft echt nog niet alle oefeningen te beheersen en als je je hondje af en toe nog een beetje moet helpen is dat helemaal niet erg. Het is tenslotte een oefendag!!

Wij hopen dat er heel veel jonge combinaties gaan deelnemen en zien uit naar een leuke, sportieve, maar vooral ook leerzame dag.

Geef een antwoord