Selectieprocedure mbt deelname aan het wk voor reddingshonden

20/08/2020 tot en met 23/08/2020 zou het fci wk voor reddingshonden (teams) hebben plaatsgevonden in Craiova in Roemenië. Zoals bij veel evenementen het afgelopen jaar gooide COVID-19 roet in het eten en is dit evenement een jaar uitgesteld. Het team wk zal nu naar alle waarschijnlijkheid plaats gaan vinden van 19/08/2021 tot en met 22/08/2021 op dezelfde locatie.

Met het uitstellen van het team wk is ook het individueel wk een jaar opgeschoven. Deze zal dus plaats gaan vinden in augustus 2022 in Brescia in Italië.

Om deelname aan dit wk mogelijk te maken is er een selectieprocedure nodig. Deze selectieprocedure werd 30 oktober 2020 goedgekeurd in. de werkhondenraad en is voor geïnteresseerden via deze link te downloaden.

We zijn als NRHB momenteel druk bezig met bekijken hoe we invulling gaan geven aan deze selectieprocedure. Ik hoop jullie hierover snel te kunnen informeren.

Geef een antwoord